17 junio 2009

Bad Night- Contra las drogas

Hoy os dejo un spot publicitario de Alex de la Iglesia en una campaña contra las drogas. Porque miles de personas se ven afectadas por ellas, unos se dan cuenta y otros no, y poque miles de familiares, amigos , etc sufren lo mismo o peor que la propia persona que las consume.

Bad Night:

14 junio 2009

Y uno aprende

He terminado examenes. Y despues de pelearme con la casera y varios chantajes por el tema del piso he de celebrar (o no) que me tengo que ir en dos semanas del piso, eso si, al final de tanto luchar...me marcho con mis cosas y mi DINERO.
Asi que hoy me he acordado de este poema que tanto repito hoy...

Después de un tiempo,
Uno aprende la sutil diferencia
Entre sostener una mano
Y encadenar un alma,

Y uno aprende
Que el amor no significa acostarse
Y una compañía no significa seguridad
Y uno empieza a aprender ...
Que los besos no son contratos
Y los regalos no son promesas
Y uno empieza a aceptar sus derrotas
Con la cabeza alta y los ojos abiertos

Y uno aprende a construir
Todos sus caminos en el hoy,
Porque el terreno de mañana
Es demasiado inseguro para planes ...
Y los futuros tienen una forma de
Caerse en la mitad.

Y después de un tiempo
Uno aprende que si es demasiado
Hasta el calorcito del sol quema.

Así que uno planta su propio jardín
Y decora su propia alma,
En lugar de esperar a que alguien
Le traiga flores.
Y uno aprende que
Realmente puede aguantar,
Que uno realmente es fuerte,
Que uno realmente vale,
Y uno aprende y aprende, ...
Y con cada día uno aprende.


Jorge Luis Borges


Porque si, uno aprende, y yo por fin puedo decir que he aprendido a decir las cosas como son y a no dejarme estafar por verguenza.

Uno aprende

12 junio 2009

Buf....

Buf....
Me siento como un flan. Tengo examen de contabilidad hoy a las 15:00. Tic, Tac, Tic, Tac....todo se hace eterno y yo solo quiero aprovar y olvidarme de este semestre que me ha ido a trancas y barrancas debido a la salud y que me ha costado mil terminar los trabajos. Solo quiero que termine....pero hoy solo empieza, mañana tengo mas.
Tendre 5 dias para poderme las uñas, a dos uñas por dia si contamos las de la mano, hasta saber los resultados.
Con esto os dejo por hoy y voy a continuar repasando, aunque debo decir que me siento con la cabeza vacia y me da la sensacion de que se me ha olvidado TODO.
Buf...

05 junio 2009

Millennium 1 (II)

Bueno bueno bueno, he anat a veure la pel.licula i....buf, deixa molt que desitjar. El llibre li dona mil voltes i si no l¡has llegit crec que no t'enteres de masses coses. Enfi, ara m'estic llegint la segona part, i haig de dir que em va agradar mes el primer ( de moment) i que m'encanta la subtrama feminista moralista que te aquest llibre.

Libeth for president!! XD

I ara...toca cap de setmana a casa el papa a pendre el sol a la terrassa i....estudiar comptabilitat.

03 junio 2009

Millennium


Fa dies que estic critica. Quan critico escric en catala (perdoneu pels accents pero ara el meu pc m'ha dit que fa vaga de tal tecla) i quan parlo de sentiments en castella. Coses extranyes.
Avui la meva critica es per la famosa trilogia Milenium. Dels llibres, clar. La peli no l'he anat encara a veure pero aquesta setmana tinc pensat fer-ho (si algu l'ha vist s'accepta opinio:D ).
Total, que m'enparro. Escribia per dir que no volia llegir aquesta saga perque em feia MANDRA. Normalment els totxos m'encanten, jo m'enamoro dels personatges, i per tant, quan mes gros sigui el llibre mes durader es aquest amor, i aixo m'agrada.
El cas es que em tirava enrere que tothom anes com borregos a per el mateix llibre, perque em va passar amb "el niño con el pijama de rayas" que no dic que no sigui bo, pero que desde el meu punt de vista, no es per tant. Em tirava enrere fins que em vaig començar a trobar malament i la baixa s'ha allargat mes del previst, amb lo qual vol dir que llegeixo mes o menys un llibre per dia literalment (alabemos al insomnio que deja paso a que mi cerebro se empape de cultura XD)i la meva companya el tenia a la estanteria i no parava de dir-me que l'havia de llegir.
Be, l'he llegit. I m'he quedat estupefacte. Imagino que per el boom mediatic que li han donat, la publicitat i el boca a boca m'esperava un super llibre i m'he trobat que simplement es un llibre, sense el super. M'ha agradat, si, i ara m'estic llegint el segon, i m'esta agradant, pero sent sincers, hi han llibres que no coneix ni deu que li donen mil voltes a la trilogia. Pero be, aixo sempre depen dels gustos esta clar. De moment, con comptes de recomanar-vos Milenium us recomano "l'aniversari robat" den Deric (enllaç a la columna del costat).
Quan vegi la peli ja us dire que tal. De moment, continuo llegint perque m'he enamorat....m'he enamorat....de la Lisbeth Salander :)

02 junio 2009

No puc...estudiar!!

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

Haig d'estudiar...

...............................i no puc!!! us podeu creure que en menys de dues setmanes m'he deixat les claus de casa tres cops, que una d'elles va haver de venir un d'aquells que obren portes (que estic tan espesa que ni recordo com es diuen XD) i l'altre em vaig tirar 4 hores al carrer amb gossos i un carro ple del mercadona??????
Us podeu creure que un dia després va i em deixo el DNI i la Targeta al carrefouuuuuuuurrr??? és a dir, concentració 0 i m'he saltat la primera convocatoria d'exàmens....ja només em queda la segona i haig d'anar per nassos o hauré de repetir les asignatures d'aquest semestre(quan ho penso em venen ganes de plorar)

Enfi, espero que aquests dies em centri més o lo que sigui però necessito estudiar......sense mal de cap o migranya :S